Voor wie is Digital Assur bedoeld?

Geert Dehouck ligt aan de basis van Digital Assur

"In de verzekeringswereld herinnert iedereen mij van de unieke sales en marketingcampagnes. Ik merk dat er op vlak van marketing een duidelijker verschuiving is - mede door corona – richting digitalisering en online communicatie. Verzekeringsmakelaars zouden hun online communicatiekansen méér kunnen en moeten benutten. Mijn vaststelling is dat er vandaag behoefte en nood is aan professionele ondersteuning

Digital Assur biedt een vast marketingteam aan op variabele basis

Digital Assur biedt de oplossing voor verzekeringsmakelaars met groeipotentieel die meer continuïteit in hun marketing en communicatie willen maar die te klein zijn om een eigen marketing manager in dienst te nemen.

Digital Assur zorgt er voor dat je digitale marketing, content marketing en communicatie steeds uitgevoerd wordt. Het team van Digital Assur voert dit op continue basis en voor een vaste maandprijs voor elke verzekeringsmakelaar uit.

Het resultaat? Je krijgt gemoedsrust omdat je marketing in professionele handen is én je ziet concrete, meetbare resultaten.

Digital Assur is er ook voor banken en verzekeringsmaatschappijen

Geert Dehouck en Frank De Neve zijn de grondleggers van een unieke methode voor een geslaagde up selling / cross selling campagne. Reeds meer dan tien jaar hebben Geert en Frank hun methode uitgetest, bijgesteld en met succes toegepast in de bank- en verzekeringswereld. Deze methode is dan ook een ideale tool voor banken en verzekeringsmaatschappijen voor hun communicatie via hun agenten naar hun klanten.

Meer weten over ons Digital Assur communicatie pakket?

Wij maken graag wat tijd vrij voor een eerste verkennend gesprek.