Digital cross selling

voor bank en verzekeringen

Een unieke up selling / cross selling methode voor bank en verzekeringen

Geert Dehouck en Frank De Neve zijn de grondleggers van een unieke methode voor een geslaagde up selling / cross selling campagne. Reeds meer dan tien jaar hebben Geert en Frank hun methode uitgetest, bijgesteld en met succes toegepast in de bank- en verzekeringswereld.

Twee voorbeelden

Een e-campagne die leidt naar een behoefteanalyse

Het unieke bij onze e-campagnes is dat de klant met één klik zijn interesse voor een behoefteanalyse aangeeft. Het Digital Assur platform doet de rest.

Een dergelijke e-campagne levert automatisch leads op van klanten die vragen naar een check-up voor hun verzekeringsportefeuille.

Het uitvoeren van zo’n behoefteanalyse is voor de verzekeringsmakelaar dan ook de uitgelezen kans bestaande polissen up te graden en nieuwe polissen af te sluiten.

Bekijk de volledige e-campagne

Een e-campagne gericht op het afsluiten van reisbijstandsverzekeringen

Het unieke bij onze e-campagnes is dat de klant met één klik zijn interesse aangeeft om een reisbijstandsverzekering af te sluiten. Het Digital Assur platform doet de rest.

Een dergelijke e-campagne levert automatisch leads op van klanten die vragen naar een een check-up van hun reisbijstandsverzekeringen of om er eentje af te sluiten als de klant er nog geen heeft.

Bekijk de volledige e-campagne

Meer weten over onze up & cross selling methode?

Wij maken graag wat tijd vrij voor een eerste verkennend gesprek.