Online drempelvrees bij verzekeringsmakelaars

Je herkent het fenomeen waarschijnlijk wel. Je worstelt met het gebruiken van het internet omdat je schrik hebt het verkeerd te doen. Of je hebt geen inspiratie, tijd of personeel om je website interessant te houden.

Wees gerust, je bent niet alleen

Voor de meeste verzekeringsmakelaars is de drempel om digitaal te communiceren groot. Een vierde van hen heeft zelfs geen tijd om te bedenken hoe online toepassingen hun kantoor zouden kunnen promoten of laten renderen. De meeste makelaars beseffen dat ze moeten digitaliseren maar weten niet hoe ze dat zouden kunnen doen.

Je kantoor en je marketing digitaliseren is geen keuze meer maar een noodzaak

Niemand twijfelt er nog aan dat een goede online aanwezigheid de omzet van een verzekeringskantoor verhoogt. Maar bij de uitvoering van die digitale transformatie stokt het meestal.

Hoe begin je er aan?

Ontbreekt het je aan tijd, inspiratie of personeel? Dan lever je beter geen half werk. Maak een jaarplanning voor jouw kantoor op en huur één van onze Digital Assur managers in om je project te trekken.

Met Digital Assur kan je je laten begeleiden totdat je de belangrijke internet-knepen onder de knie hebt. We leren je stap voor stap de online mogelijkheden om tastbaar resultaat op korte termijn te bereiken en veel meer resultaat zal bereiken met veel minder tijd. En dat wil je toch.

Na het eerste jaar kan je zelf kiezen om het zelf te communiceren of om je verder te laten bedienen door een Digital Assur manager.

Wil je weten wat een Digital Assur marketeer kan doen voor u?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. We contacteren u voor een vrijblijvend gesprek.