Wat is Digital Assur?

Wat is Digital Assur?

Digital Assur is een marketingpakket voor de verzekeringsmakelaar met de focus op uw website en een actieve online communicatie. Dit alles is uitgevoerd door professionals met kennis van zaken.

LEES MEER


Digital Assur voor elk verzekeringskantoor, ongeacht de grootte ervan

Digital Assur biedt de oplossing voor verzekeringsmakelaars met groeipotentieel die meer continuïteit in marketing willen maar die te klein zijn om een eigen marketing manager in dienst te nemen.

Maar we kregen de afgelopen tijd ook veel vragen van grotere verzekeringsmakelaars wat Digital Assur hen kon bieden? Grotere verzekeringskantoren beschikken meestal reeds over een website om U tegen te zeggen. Ze hebben soms ook een eigen marketing manager in huis. Ook dit vinden wij prima want dan werken we samen om nog meer resultaat te halen uit diverse digitale marketingacties die Geert en Frank al jarenlang uitgetest hebben... mét resultaat.

LEES MEER


Digital Assur is er ook voor banken en verzekeringsmaatschappijen

Geert Dehouck en Frank De Neve zijn de grondleggers van een unieke methode voor een geslaagde up selling / cross selling campagne. Reeds meer dan tien jaar hebben Geert en Frank hun methode uitgetest, bijgesteld en met succes toegepast in de bank- en verzekeringswereld. Deze methode is dan ook een ideale tool voor banken en verzekeringsmaatschappijen in hun communicatie naar hun klanten.

LEES MEER