Wat is Digital Assur?

Wat is Digital Assur?

Digital Assur is een marketingpakket met een professionele website en een actieve online communicatie. Dit alles is uitgevoerd door professionals met kennis van zaken. Wij doen het, alles, voor de verzekeringsmakelaar.

Dat marketingpakket:

  • is volledig afgestemd op de verzekeringsmakelaar én zijn klanten.
  • bevat alle digitale diensten en online tools die de verzekeringsmakelaar nodig heeft.
  • is een must have en bovendien zeer betaalbaar.”

Een gepersonaliseerde website met inhoud gericht op uw cliënteel

Het Digital Assur marketingpakket bevat een gepersonaliseerde website met een overzicht van al uw diensten en troeven. Uiteraard biedt de website ook een inkijk in uw team, uw kantoor, uw bedrijfswaarden en uw uniek aanbod.

We zorgen voor:

  • een aantrekkelijke design en gebruiksvriendelijke lay-out.
  • een zeer volledige en informatieve content (met complete Google optimalisatie van elke webpagina).
  • duidelijke call-to-actions, zodat bezoekers gemakkelijker contact leggen met u.

De basis van uw online communicatie is altijd uw website. Digital Assur schrijft niet alleen content voor de lancering van uw website, we voegen ook geregeld nieuwe content toe. Dat gebeurt maandelijks. Zo is uw website een actieve, up-to-date bron van actuele informatie over verzekeringen.

Digital Assur verzorgt ook uw communicatie

Communicatie naar uw klanten toe is een essentieel gegeven voor uw business. Wie communiceert, leeft en valt op. Verzekeringsmakelaars stellen dit werk gemakkelijk uit, om welke reden ook. Juist daarom neem ik regelmatige, actieve communicatie op in het marketingpakket van Digital Assur. Flexibel en doeltreffend uitgevoerd.

Wat is een goede communicatiestrategie?

Samen bespreken we jaarlijks wat de ideale communicatiestrategie en -mix is voor uw kantoor. Zo kunnen wij de uitvoering inplannen in onze agenda’s. Wij doen alles zodat u zich kunt concentreren op uw core-business. Uiteraard lanceren we elke communicatie enkel met uw goedkeuring.

Doe aan slimme retentiemarketing én acquisitiemarketing. Een succesvolle communicatiestrategie bevat minstens 6 e-mailings per jaar. Dit kunnen zowel retentie e-mailings zijn (informatieve e-newsletters) als acquisitie e-mailings (cross selling of up selling). Dat was nu eenmaal mijn stokpaardje binnen een dertigjarige ervaring als Commercieel & Marketing Directeur in de verzekeringssector.

Informatieve e-newsletters om uw klanten aan u te binden

Digital Assur kan informatieve e-newsletters voor u opstellen en verzenden. Dit is een ideale manier om een langetermijn relatie met uw klanten op te bouwen en loyaliteit te stimuleren. De basis voor dit soort e-mailings is altijd uw website. Daaruit volgen cross selling en up selling e-mailcampagnes. Marketingcampagnes zijn een krachtig instrument én het rendeert.”

Wat kost Digital Assur?

Een nieuwe en volledig afgewerkte website in de look-and-feel van uw huisstijl met wetteksten, geoptimaliseerd voor Google kost € 2.650.

Het opmaken, testen en verzenden van zes e-newsletters en/of gerichte e-mailcampagnes kost € 3.000 op jaarbasis.

Het maandelijks aanvullen van uw website met actuele en interessante nieuwsartikels kost € 950 op jaarbasis.

Wilt u meer weten over dit aanbod?

Laat het ons weten via onderstaand formulier.