Een unieke up selling / cross selling methode

Een unieke up selling / cross selling methode voor banken en verzekeringsmaatschappijen

Geert Dehouck en Frank De Neve zijn de grondleggers van een unieke methode voor een geslaagde up selling / cross selling campagne. Reeds meer dan tien jaar hebben Geert en Frank hun methode uitgetest, bijgesteld en met succes toegepast in de bank- en verzekeringswereld.


Een methode mét leads

Een eerste stap van een geslaagde up selling / cross selling campagne is uiteraard het uitwerken van de campagne zelf. Een tweede stap is het genereren van voldoende leads uit die campagne.

Maar daar stopt onze methode niet ...


Leads worden ook conversies

Geert en Frank waren bij het uittesten van hun up selling / cross selling methode gedurende de afgelopen tien jaar niet tevreden met alleen maar leads. Een succesvolle up selling / cross selling campagne is voor hen pas geslaagd als die leads ook omgezet worden in conversies.

Daarom bieden Geert en Frank tevens een doorgedreven sales- en verzekeringstechnische training aan met één doel: 'de verkregen leads omzetten in afgesloten bank- en verzekeringspolissen en -contracten'.


Wilt u een demo van deze cross selling methode?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan voor een afspraak en komen bij u langs voor de demo. Voorzie hiervoor een half uurtje van uw tijd.