Wat is Digital Assur?

Wat is Digital Assur?

Digital Assur is een marketingpakket voor de verzekeringsmakelaar met de focus op uw website en een actieve online communicatie. Dit alles is uitgevoerd door professionals met kennis van zaken.


We nemen uw website onder handen

De basis van uw bedrijf op het internet is uw website. Daarom nemen we de tijd om uw website grondig te screenen en aan te passen waar het nodig is. Indien nodig bouwen we voor u een nieuwe gepersonaliseerde website met volledig Google-geoptimaliseerde content, informatieve blogartikels, duidelijke call-to-action buttons en invulformulieren zodat bezoekers gemakkelijker contact leggen met u.


We verzorgen uw communicatie

Communicatie naar uw klanten toe is een essentieel gegeven voor uw business. Wie communiceert, leeft en valt op. Verzekeringsmakelaars stellen dit werk gemakkelijk uit. Om die reden zet het content-team van Digital Assur maandelijks uw website up-to-date met nieuwe blogartikels en interessante content. Zo is uw website een actieve bron van actuele informatie over verzekeringen.


We zorgen jaarlijks voor een communicatieplan

Samen bespreken we jaarlijks wat de ideale communicatiestrategie en -mix is voor uw kantoor. Zo kunnen wij de uitvoering inplannen in onze agenda’s. Wij doen alles zodat u zich kunt concentreren op uw core-business.


Informatieve én gerichte e-campagnes voor uw kantoor

Het team van Digital Assur stelt informatieve e-newsletters voor u op. Dit is een ideale manier om een langetermijn-relatie met uw klanten op te bouwen en loyaliteit te stimuleren. Op uw vraag kunnen we ook cross selling en up selling e-mailcampagnes opmaken. Kortom, marketingcampagnes zijn een krachtig instrument én het rendeert.


Wilt u weten wat Digital Assur kan doen voor u?

Laat dan uw gegevens na via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan voor een vrijblijvend gesprek.