Wat is Digital Assur nog?

Digital Assur op maat van elk verzekeringskantoor, ongeacht de grootte ervan

We kregen de afgelopen tijd veel vragen van grotere verzekeringsmakelaars wat Digital Assur hen kon bieden? Hieronder geven wij u een voorsmaakje van wat er allemaal mogelijk is met Digital Assur én de Digital Assur-platformen.


Eén plus één is drie!

Grotere verzekeringskantoren beschikken meestal reeds over een website om U tegen te zeggen. Ze hebben soms ook een eigen marketing manager in huis. Ook dit vinden wij prima want dan werken we samen om nog meer resultaat te halen uit diverse digitale marketingacties die Geert en Frank al jarenlang uitgetest hebben... mét resultaat. Dit is dus wat we bedoelen met 'een verhaal van één plus één is drie'.


Wat zijn de Digital Assur platformen?

Digital Assur beschikt niet alleen over een platform waarmee we gepersonaliseerde websites bouwen. We beschikken ook over het Digital Assur Mailplatform voor onder andere het uitsturen van up selling en cross selling e-mailcampagnes.

Onze klanten verzekeringsmakelaars kunnen van beide platformen gebruik maken, ongeacht de grootte van het kantoor.

Ook hier kunnen onze klanten verzekeringsmakelaars rekenen op de jarenlange ervaring die Geert en Frank verzameld hebben.

Dit Digital Assur Mailplatform versie 4.0 hebben we samen reeds meer dan tien jaar - zowel technisch als commercieel - uitgetest én gebruikt... mét resultaat!


Digital Assur content voor uw communicatie

"Maak van uw website een informatiebron voor uw klanten". Dit is een slagzin die wij al jarenlang prediken. Met Digital Assur voeren we de daad bij het woord.

Ons team van copywriters heeft de afgelopen jaren het hele internet, zowel in binnen- als buitenland afgeschuimd op zoek naar inhoud die "interessant" is voor klanten van verzekeringsmakelaars. Stuk voor stuk hebben we alle newsitems, alle tips, alle adviezen, kortom alles over verzekeringen en beleggingen hertekst en geclaimd met © Digital Assur Copyright. Uiteraard mogen onze Digital Assur klanten die content overnemen. Andere makelaars moeten eerst onze toestemming vragen.


Wilt u weten wat Digital Assur kan doen voor u?

Laat dan uw gegevens na via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan voor een vrijblijvend gesprek.